Grootste hondenevenement komt dit weekend tot leven

Hond2016, het nieuwe en tevens direct grootste hondenevenement van Nederland staat voor de deur. Hond2016 is de overkoepelende naam voor hét evenement waarbij de hondententoonstellingen Holland Cup en Winner Show centraal staan samen met een afwisselend demonstratieprogramma voor jong en oud. Naar verwachtingen verzamelen zich in de Amsterdam RAI dit weekend zo’n 7.000 honden en 20.000 baasjes en bezoekers.

De deelnemers van de exterieurkeuringen zijn afkomstig uit bijna veertig verschillende landen en vertegenwoordigen 528 rassen. Voor hondenliefhebbers zijn deze tentoonstellingen een graadmeter om te zien hoe het met de kwaliteit van een bepaald ras is gesteld. Hond2016 biedt daarnaast dus ook een uitgebreid demonstratieprogramma met interactieve workshops. De bezoekers wandelen als het ware door een tot leven gekomen hondenencyclopedie: van de Australian Terriër tot Zwitserse Witte Herdershond, ze zijn allemaal aanwezig. In het gezellige Hondendorp kunnen geïnteresseerden kennismaken met de vele hondenrassen, zich oriënteren op de aankoop van een rashond en de nieuwste hondenproducten aanschaffen.

Hond2016 is op 9, 10 en 11 december in de RAI in Amsterdam en dagelijks geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Het demonstratieprogramma start elke dag om 10.00 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de online ticketshop, bezoekers profiteren in de voorverkoop van Euro2,50 korting. Kijk voor meer informatie en het programma op www.hond2016.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *