Winner Show wordt onderdeel van Hond2016

Op 9, 10 en 11 december vindt de 127ste editie van de Amsterdam Winner Show plaats. In de Amsterdam RAI verzamelen zich deze dagen zo’n 7.000 honden met circa 20.000 baasjes en bezoekers uit alle windstreken. Vanaf dit jaar wordt de Amsterdam Winner Show onderdeel van het overkoepelende nieuwe hondenevenement Hond2016, hĂ©t evenement voor honden minnend Nederland. Georganiseerd door de koepelorganisatie voor houden van honden in Nederland, de “Raad van Beheer”. Hond2016 bestaat naast een hondententoonstelling uit een beursgedeelte en een educatief programma met demonstraties, workshops en sportwedstrijden.

Hond2016 biedt een grote diversiteit aan leuke activiteiten voor de hond en het gezin, waarbij het ‘houden van honden’ centraal staat. De bezoekers maken kennis met de hondensporten zoals agility en dog dance en zien zij reddingshonden, geleidehonden, politiehonden en jachthonden in actie. Ook zijn er mogelijkheden om met eigen hond deel te nemen aan workshops en is er dagelijks een rassendefilĂ© waarin de leukste wetenswaardigheden over honden worden gepresenteerd. In het uitgebreide hondendorp presenteren verenigingen hun ras(en) en geven voorlichting over aankoop, ras typisch gedrag en verzorging. Op het beursgedeelte vinden bezoekers de nieuwste, leukste en mooiste hondenproducten. Dit alles maakt Hond2016 tot een complete, leerzame en vooral gezellige dag uit voor iedere hondenliefhebber.

Hond2016 vindt plaats op 9, 10 en 11 december in de RAI te Amsterdam. Entreekaarten zijn met Euro 2,50 voorverkoopkorting te bestellen op hond2016.nl.

Raad van Beheer Op Kynologisch Gebied in Nederland

plaats:Amsterdam
website:http://www.raadvanbeheer.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *