Welke dieren vinden we in bijna alle dierentuinen?

Een dierentuin is heel erg leuk om te bezoeken maar met veel dierentuinen in het land kan het lastig zijn om er eentje uit te kiezen. In veel dierentuinen kun je dezelfde dieren vinden. Zo hebben ze in iedere dierentuin wel een leeuw maar ook zijn de apen zijn natuurlijk in iedere dierentuin te vinden. Als jij een lievelingsdier hebt dan is het natuurlijk mogelijk dat jij sneller een bepaalde dierentuin bezoekt.

Welke dierentuinen zijn er?

Er zijn verschillende dierentuinen die jij kunt bezoeken, welke jij gaat bezoeken is natuurlijk helemaal aan jezelf. Het kan zijn dat je een dierentuin al vaker hebt gezien en er dan voor kiest om eens naar een andere te gaan. Soms dan heb je in een dierentuin een dier waarvan jij helemaal fan bent, het kan zijn dat je dan dus een abonnement neemt van de dierentuin en dat jij die zo vaak kunt bezoeken als dat jij zelf wilt.

In de buurt of wat verder weg?

Door het hele land zijn er dierentuinen te vinden, jij kunt dus zelf bekijken hoe ver jij ervoor wilt reizen. Als er eentje in de buurt zit is dat misschien wel leuk maar daar ben je dan waarschijnlijk ook al vaker geweest. Als je wat verder weggaat voor een dierentuin dan kun je er natuurlijk een dagje uit van maken. Jij hoeft dan dus niet snel door de dierentuin heen te lopen maar jij kunt er heerlijk lang over doen, als jij er een dagje uit van maakt dan zul je zien dat je er ook veel relaxter van terug komt.

Dierentuin of kinderboerderij

Een kinderboerderij is natuurlijk iets heel anders dan een dierentuin. Een kinderboerderij vind je eigenlijk in ieder dorp en in de stad vaak zelfs meerdere. Bij de kinderboerderij vind je dieren zoals geiten of koeien, maar ook varkens zul je bij bijna iedere kinderboerderij vinden. In een dierentuin vind je andere dieren, denk dan bijvoorbeeld aan een lama of aan een struisvogel.

Probeer korting te regelen waar het kan

Een dagje uit is natuurlijk al duur genoeg, het is slim als je probeert jouw dagjes uit met korting te regelen zodat jij jouw bespaarde geld ergens anders aan uit kunt geven. Jij kunt dan misschien nog wel een keertje uit of jij kunt iemand extra meenemen. Besparen is natuurlijk altijd goed en je kunt op die manier toch een dagje weg zonder dat het jou te veel kost.

Hoe kun je besparen op een dagje dierentuin?

Op een dagje uit kun je heel erg makkelijk besparen, jij kunt bijvoorbeeld al besparen als jij ervoor zorgt dat je zelf eten en drinken meeneemt. Ook kun je makkelijk besparen als jij met bijvoorbeeld de trein gaat in plaats van met de auto. Jij hebt dan al geen last van parkeerkosten en je komt ook niet in de file uit. Op die manier is het dus makkelijker om te besparen en zo blijft een dagje naar de dierentuin ook nog leuk om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *