Een puppy verzekering is niet onverstandig

Je puppy verzekeren zorgt ervoor dat overal in de wereld je puppy recht heeft op kwalitatieve zorg. Als je geen verzekering hebt moet je namelijk de volle bedragen betalen voor een bezoekje aan de dierenarts of een vaccinatie. Deze prijzen zijn natuurlijk van tevoren te verwachten, maar wanneer een onverwachte behandeling genoodzaakt is kan het zijn dat dat de bedragen soms wel oplopen tot honderden euro’s. Deze problemen kan je voorkomen door een verzekering af te sluiten voor je puppy. Deze verzekering dekt een (groot) deel van de kosten afhankelijk van welk type verzekering je afsluit.

De verschillende verzekeringen voor puppy’s

Als je een verzekering wil afsluiten voor je puppy kan je het beste kiezen voor een verzekering bij PetSecur. Door de vele opties kan je zelf een pakket voor de verzekering samenstellen en zo min mogelijk premie betalen per maand voor een verzekering die past bij je puppy. Je kan kiezen uit verschillende soorten pakketten, je eigen risico bedrag en eventuele aanvullende pakketten. Voor een persoon is het misschien belangrijk om rekening te houden met een bepaald budget op maandelijkse basis, en de andere wil het beste pakket mogelijk.

Als je rekening moet houden met een maandelijks bedrag kan je kiezen voor het basispakket. Dit pakket dekt alle nodige zorg voor het gemiddelde huisdier. Je hoeft enkel een deel van het bedrag te betalen voor de dierenarts. Natuurlijk heb je zelf ook een vrije keuze voor welke dierenarts je wilt kiezen. Wil je een zo goedkoop mogelijke puppy verzekering? Dan kan je dit pakket combineren met een eigen risico van 0. Zo ben je zo min mogelijk geld per maand kwijt.

Is je budget iets ruimer? Dan kan je kiezen voor een standaardpakket. Dit pakket dekt meer medische vlakken dan het basispakket. Daarnaast is je eigen bijdrage een stuk minder. Wil je zeker weten dat je puppy goed is verzekerd? Het extra pakket is de ideale puppy verzekering als je de beste zorg wilt voor je huisdier. Dit pakket dekt een groot deel van de kosten en alle medische vlakken geschikt voor het huisdier. Met een hoog eigen risico bedrag van 150 euro heb je de duurste verzekering maar de beste zorg voor je huisdier.

Een aanvullend pakket kiezen

Een aanvullend pakket dekt extra kosten die misschien komen kijken bij het verzorgen van je huisdier. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan gebitszorg, crematie en andere zaken zoals ontvlooien en ontwormen. Het voordeel van je puppy verzekeren bij PetSecur is dat je zelf kan bepalen hoe het pakket in elkaar zit, welke delen verzekerd worden en hoeveel geld je kwijt bent op maandelijkse basis.

Je wilt natuurlijk het beste voor je huisdier. Vooral als je een puppy hebt zijn enige vaccinaties en behandelingen nodig om te voorkomen dat de hond ziek wordt. Een puppy wordt met goede zorg bijna altijd ouder dan 10 jaar. Kinderen en volwassen houden van een puppy en een hond. Daarom is het belangrijk dat er goed voor je huisdier wordt gezorgd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *