Nieuwe hond of puppy

Wat heb je nodig bij de aanschaf van een nieuwe hond of puppy ?

Zit je er over na te denken om een nieuwe hond in huis te nemen? Ga dan zeker niet over een nacht ijs, huisdieren zijn geen wegwerpvoorwerpen. Informeer je goed welk hondenras het best bij je past bij de ruimte in en rond je huis. Heb je ruimte genoeg in huis voor een grote hond en heb je tijd om bijvoorbeeld een hond uit te laten? Wil je een pup of een oudere hond? Als je een pup neemt, heb je genoeg tijd om het hondje op te voeden? Koop je een hondje via marktplaats, via een fokker of neem je een hondje uit het asiel over? Wil je een rashond? En is een stamboom belangrijk?

Bovenstaande vragen zijn erg belangrijk voordat je voor een hondje kiest

Nu is het zover, de keuze is gemaakt en binnen een paar weken kan het hondje bij jou komen wonen. Toch een nieuwe hond in huis vraag heel wat voorbereiding. Zo heb je allerlei hondenspullen nodig en het is heel belangrijk dat je thuis de voorbereidingen voor het hondje treft.

Op zoek naar een geschikte hondenmand

Zorg dat je een hondenmand aanschaft, er zijn veel verschillende soorten en maten hondenmanden te verkrijgen. Kies de mand die het beste past bij het hondje. Daarbij kun je kiezen voor een hondenkussen of een hondenbed. Neem een mooie hondenmand zoals bijvoorbeeld een Fantail hondenmand, deze passen heel goed in het interieur en zijn uitermate goed te reinigen.

Is de hond overdag alleen, dan is het aan te raden om ook een bench aan te schaffen.

Hondenriem

Een hondenriem en halsband zijn ook onmisbaar voor een nieuwe hond. Deze zijn verkrijgbaar in verschillen soorten maten en kleuren!

Borstels

Zorg ook dat je borstels en kammetjes hebt om het hondje te kunnen borstelen en kammen. Bij lang harige hondjes is het ook belangrijk dat het hondje getrimd wordt. Als je dit zelf wilt doen kun je eveneens een trimschaar aanschaffen.

Voeding

Eet en drinkbakje kunnen ook niet ontbreken. Zorg daarnaast dat je brokjes voor het hondje in huis haalt. Koop de juiste hondenbrokken volgens de leeftijd en het hondenras. Vraag meer informatie aan de fokker.

Shampoo

Vergeet de shampoo speciaal voor honden niet!

Alle producten en andere dierenbenodigdheden voor een nieuwe hond kun je online aanschaffen! Bopets, de dierenwinkel van iedereen heeft alles in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *