Trixie voor je hond aanschaffen

Trixie komt oorspronkelijk uit Duitsland en is gespecialiseerd in dierenproducten. Hun assortiment is een stuk uitgebreider dan wat je bij normale dierenwinkels ziet. Naast voer en speeltjes staat Trixie bekend om hun zeer uitgebreide assortiment waaronder intelligentiespellen, verblijven, trainingshulpmiddelen, snacks en andere accessoires. Het assortiment is voor honden, katten, vogels, konijnen, knaagdieren en tuindieren. Voor ieder baasje wat wils!

Hier gaan we het uitgebreid hebben over het assortiment voor de honden. Een erg bekend product van Trixie is de Trixie Dog Barrier. Dit is een rekje die je voor bijvoorbeeld uw kamers of trappen kunt zetten zodat uw hond hier niet bij kan. Dit is een voorbeeld van vele andere handige attributen. Naast dit soort producten verkopen ze ook kleding wat onder het seizoensgebonden assortiment valt. Denk aan hondenjassen en hondenschoenen:

Hondenjassen

Het is natuurlijk vrij logisch dat ook een hond het in de winter net zoals ons koud kan krijgen. Voor ons is het belangrijk dat we goed warm blijven door een jas en dat geld ook gewoon voor honden. Met behulp van een winterjas krijgt je hond een wind en water bescherming. Ook voor de herfst zijn er speciale jassen verkrijgbaar. De jassen hebben een zachte voering waardoor ze erg comfortabel zitten. Het is functioneel, maar natuurlijk ook erg schattig.

Hondenschoenen

Het klinkt allemaal heel overdreven, maar het assortiment bevat ook hondenschoenen. Het is belangrijk om de poten van je hond te beschermen. Steenachtige grond, asfalt, heet zand, gladde ondervloeren, niet ideaal voor de poten van je hond. De schoenen zijn een goede oplossing voor als je hond last heeft van een wond en zorgen er ook voor dat de besmetting van de poot verkleind wordt. En naast dat hondenschoenen ook een belangrijke functie hebben, is het ook weer erg schattig…

Trixie denkt natuurlijk aan de zorg van uw huisdier met deze bijzondere producten, maar ook aan u! Zo is er een hondenhuifkar, zodat uw hond gemakkelijk achteraan uw fiets in een karretje mee kan. Of een heupriem, zodat uw hond lekker mee kan met het boodschappen doen en hij niet buiten hoeft te wachten op u. Dit soort producten maakt het voor het baasje ook een stukje gemakkelijker en in sommige situaties zelfs leuker. Zo heeft Trixie ook een joggerriem, zodat uw hond op een verantwoordelijke manier een rondje mee kan rennen.

De Trixie producten zijn met zorg voor uw huisdier ontwikkelt, maar ook voor u.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *