Contact maken met je hond op een spirituele manier

Soms is het lastig om je hond te begrijpen, hij kan bijvoorbeeld een bepaald gedrag laten zien die jij of een dierenarts niet kan verklaren. In dat soort gevallen is het wellicht een idee om een dierentolk in te schakelen. In dit artikel lichten wij uit wat een dierentolk is en waarom het soms handig kan zijn om zo’n dierentolk in te schakelen.

Wat is een dierentolk?

Een dierentolk houdt in dat een vrouw of man in een meditatieve toestand subtiele signalen van dieren opvangt en deze omzet in een mondelinge vertaling die een hondeneigenaar kan begrijpen. Het is al eeuwen bekend dat er sommige mensen zijn die een goede verbinding of contact kunnen leggen met honden en daarbij kunnen vertolken wat zo’n hond voelt of denkt. Dit kan bijvoorbeeld via tarot kaarten, via meditatie, maar ook als een gedrag apart gedrag vertoond kan het worden ontrafelt door een foto of video te laten zien waarmee een dierentolk zich mee kan laten invoelen.

Je hond beter begrijpen

Een dierentolk kan dus helpen bij het verklaren van het gedrag dat uw hond vertoond. Dierentolken kunnen zichzelf namelijk openstellen voor de energie die uw hond geeft en beter inzicht krijgen of het een mentale of fysieke klacht is. Een dierentolk kan namelijk opvangen of een hond ergens pijn heeft, of in rouw is, verdrietig of iets bovennatuurlijks opvangt. Honden zijn namelijk goed in staan te laten zien wat zij nodig hebben en een dierentolk kan dat aan jou door vertalen.

Bent u opzoek naar een dierentolk om te helpen bij uw hond of ander dier? Kijk dan eens op Astro Angels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *