Tips om uw puppy door te laten slapen

Wanneer u pas een puppy heeft gekocht, dan zal dit de komende tijd nog heel wat werk opleveren. Natuurlijk is een leuke puppy alle moeite zeker waard! Aan het begin zal u de hond nog veel moeten leren. De hond moet zindelijk worden, maar ook op vaste tijden gaan slapen. Aan het begin zal uw puppy ’s nachts nog niet altijd aan het slapen zijn. Uiteindelijk wilt u natuurlijk dat de puppy hetzelfde ritme krijgt als u.

Hoe geeft u de hond een goed ritme?

Het duurt even voordat een puppy uw routine heeft overgenomen. Het is belangrijk dat u de hond een goed ritme geeft. Dat doet u onder andere door de hond uitlaten om vaste tijden in te plannen. Daarnaast is het ook verstandig om uw hond om vaste tijden eten te geven. Alleen door overal vaste tijden voor in te plannen leert u de hond echt een routine aan.

Geef de hond de tijd om zijn energie kwijt te raken!

Een puppy heeft vaak flink wat energie, ondanks dat ze ook graag slapen. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat de hond overdag zijn energie kwijtraakt. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de hond overdag te laten spelen met andere honden. Kent u weinig andere honden? Dan is een hondenuitlaatservice een optie. Wanneer uw hond meegaat met de hondenoppas dan zal hij kennis kunnen maken met andere honden. De kans is groot dat uw hondje zo tijdens het uitlaten heel wat energie kwijtraakt.

Zoekt u een gratis manier waarop uw hond zijn energie kwijt kan? Bezoek dan eens een vreemde plaats met uw hond. Wanneer u bijvoorbeeld een dagje gaat wandelen in Alphen aan den Rijn, dan beleven u en uw hond hier beiden veel plezier aan. Alphen aan den Rijn kunt u natuurlijk vervangen voor welke plaats u graag een keer wilt zien. Het wandelen op een plek die u niet kent kan ontzettend leuk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *