Paarden en mensen

Paarden behoren tot de vriendelijkste dieren, en veel mensen genieten van paarden en vice versa. Paarden staan erom bekend dat ze zich op een ongelooflijke manier met mensen kunnen binden. Ze kunnen je vrienden zijn voor de rest van je leven. Dus, je gaat zeker verliefd op ze worden. Paarden kunnen je echt gelukkig maken, en het hebben van een paard is een genot. Zorg wel dat het paard goede voeding heeft met behulp van een paarden hooinet.

Push jezelf niet te hard en te snel. Laat je lichaam genezen en herstellen zodat je weer veilig kunt trainen en wedstrijden kunt rijden. Het zal makkelijker worden met oefenen, maar bereid jezelf niet voor op een blessure en maak het jezelf niet te moeilijk voor de juiste gear ga je naar een ruitersport winkel.

Het juiste paard

Ga er niet van uit dat je het juiste paard moet kiezen als je voor het eerst gaat rijden. Je moet het juiste paard vinden dat bij je persoonlijkheid past, en omdat je de hele tijd op een paard zult rijden, moet je gewend raken aan het omgaan en werken met een paard. Dit zal je op de lange termijn helpen met het nemen van hooiruiven.

De aandachtsspanne van een paard kan vrij kort zijn. Je moet er voortdurend aan denken om met je paard te spelen, en om altijd op te letten wat hij doet. Misschien moet je voorwerpen of speelgoed gooien om je paard te vermaken, of iemand met hem laten spelen terwijl jij rijdt is een goede voorbereiding op cavaletti training.

Wanneer je leert hoe je een paard moet berijden, moet je goed op je benen letten. Je knieƫn moeten parallel aan elkaar zijn, en je dijen moeten even ver uit elkaar staan als je zitvlak. Om te voorkomen dat je eraf valt, is het belangrijk om dit onder de knie te krijgen, anders kun je jezelf ernstig verwonden.

Een goede eerste rit is een rit om nooit te vergeten! Zorg ervoor dat je het halster van het paard aan het einde van de rit om hebt. Als hij niet zo vriendelijk is, kun je hem vastbinden aan een paaltje of een paaltje terwijl jij je veiligheidsuitrusting aantrekt en terugkeert naar de stal om je weer bij de andere paarden te voegen.

Oefen het rijden met je paard voordat je aan een zwaar, competitief show seizoen begint. Het kan verleidelijk zijn om je paard meteen klaar te maken voor een wedstrijd, maar als je niet de tijd neemt om te oefenen en te wennen aan je paard, bereid je jezelf voor op mislukking.

Houd pen en papier bij de hand. Je moet je tijden en plaatsen voor het rijden en voor het verzorgen noteren, zodat je kunt leren van je fouten en weet wat je moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *